Opret og administrer Prime Video-profiler på iOS-, Android-enheder og Fire Tablets

Du kan oprette og administrere Prime Video-profiler via Prime Video-appen på dine iOS-, Android-enheder og Fire Tablets.

Du kan have op til seks brugerprofiler (en standardprofil + fem yderligere profiler, som enten kan være voksen- eller børneprofiler) i Prime Video på en enkelt Amazon-konto.

Sådan opretter og administrerer (redigerer/sletter) du en Prime Video-profil via Prime Video-appen på iOS-, Android-enheder og Fire Tablets:
  • Klik på Mine ting nederst på skærmen i din Prime Video-app.
  • Klik på profilnavnet for at åbne rullemenuen, og vælg derefter +Opret profil for at oprette en ny profil eller Administrer profiler for at redigere eller slette eksisterende profiler.