Hvilke enheder understøtter Prime Video-profiler lige nu?

Det er ikke alle enheder, der understøtter Prime Video-profiler i øjeblikket.

Oprettelse og administration af Prime Video-profiler understøttes på følgende enheder:
  1. Mobilenhed/tablet (Android og iOS).
  2. Web (computer, mobilweb og mShop).
  3. Stueenheder (populære enheder omfatter PlayStation 4 (PS4), PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X, Xbox Series S, Roku Premiere (4620), Roku Premiere+ (4630), Roku Ultra (4640, 4660, 4670), Roku Ultra LT (4662), 4K Roku TV 7000X, Samsung Smart TV (2018 og senere), LG Smart TV (2018 og senere), Panasonic Television 2019 MTK MT5813, TP Vision Television 2019 MediaTek 5806, Apple TV (2. og 3. generation) og Chromecast).
    Bemærk: 2. og 3. generation af Apple TV har kun profilskift. Profiladministration (oprette, redigere eller slette) er i øjeblikket ikke tilgængelig.
  4. Prime Video-app på Fire TV (kun i Canada, Indien, Frankrig, Italien og Spanien).