Prime-video
  1. Din konto

Hjælp

Problemer under Log på eller Log ud på Prime Video

Hvad du skal gøre, hvis du ikke kan logge ind eller logge ud af Prime Video, eller hvis du ser fejlkoder som f.eks. 5005.

• Sørg for, at du bruger de korrekte oplysninger for den konto, du vil bruge med Prime Video. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du muligvis klikke på Har du glemt din adgangskode? på logonsiden for at nulstille den.
  • Prøv igen – midlertidige forbindelsesproblemer kan forårsage visse logonproblemer.
  • Hvis du ikke kan logge af, skal du gå til Konto og indstillinger > Dine enheder på Prime Video-webstedet. Klik på Afregistrer ud for den enhed, du vil fjerne.