Problemer under afspilning af Prime Video-titler

Det skal du gøre, når Prime Video-titler ikke kan afspilles, eller hvis du ser fejlkoder som 1007, 1022, 7003, 7005, 7031, 7135, 7202, 7203, 7204, 7206, 7207, 7230, 7250, 7251, 7301, 7303, 7305, 7306, 8020, 9003, 9074.

• Luk Prime Video-appen på din enhed (eller din webbrowser, hvis du ser på computeren).
  • Genstart computeren eller den tilsluttede enhed.
  • Sørg for, at din enhed eller webbrowser har de seneste opdateringer.
  • Sørg for, at du ikke bruger den samme konto på flere enheder – du kan kun streame den samme titel til to enheder ad gangen.
  • Sørg for, at alle eksterne enheder er tilsluttet dit tv eller din skærm ved hjælp af et HDMI-kabel, der er kompatibelt med HDCP 1.4 (til HD-indhold) eller HDCP 2.2 (til UHD og/eller HDR-indhold).
  • Afbryd anden internetaktivitet midlertidigt – især hvis andre enheder bruger netværket på samme tid.
  • Tjek din internetforbindelse. Du skal muligvis genstarte din tilsluttede enhed og/eller router.
  • Hvis du kan oprette forbindelse til internettet på andre enheder, skal du opdatere din tilslutningsenheds DNS-indstillinger. Kontakt producenten af din enhed for at få yderligere oplysninger.
  • Deaktiver alle eventuelle VPN-forbindelser eller proxyservere.