Opret og administrer Prime Video-profiler via webstedet

Du kan oprette og administrere Prime Video-profiler via webstedet.

Du kan have op til seks brugerprofiler (standardprofilen plus op til fem yderligere profiler, som kan være enten voksen- eller børneprofiler) i Prime Video på en enkelt Amazon-konto.

Sådan opretter og administrerer du (redigerer/sletter) en Prime Video-profil på webstedet:
  • På startsiden for Prime Video skal du vælge profilnavnet ud for Hvem ser?
  • Klik på +Tilføj ny for at oprette en ny profil. Du bliver bedt om at give den et navn, før du gemmer den.
  • Klik på Administrer profiler, og klik derefter på Rediger profil på den næste skærm. Vælg den profil, du vil redigere, og husk at gemme dine ændringer. Du kan også fjerne profiler på denne skærm.