Velg alternative lydspor eller lydbeskrivelser i Prime Video på nett, Amazon-enheter og mobile enheter

1. Når du spiller av en tittel, velger du undertekster- ikonet. Du må kanskje trykke på skjermen på enheten for å få tilgang til denne menyen.
  2. Velg lydsporet du vil lytte til. Spor med lydbeskrivelser inneholder teksten [Audio Descriptions] i sporets navn.

Mange Prime Video-titler inneholder undertekster, alternative spor, lydbeskrivelser eller en kombinasjon av disse. Utvalget av støttede funksjoner avhenger av enheten du bruker.