1. Min konto

Feilsøk problemer med Internett-tilkoblingen med din tilkoblede enhet

Dette gjør du hvis Prime Video-appen på den tilkoblede enheten ikke kobler seg til Internett.

Det kan hende du får en feilmelding når du bruker Prime Video-appen hvis du har problemer med Internett-tilkoblingen. Prøv følgende trinn hvis du har problemer:

• Kontroller at den tilkoblede enheten (for eksempel en smart-TV eller set-top-boks) er koblet til Internett. Du kan vanligvis sjekke tilkoblingen i menyen Innstillinger på enheten.
    Når det gjelder tilkoblinger via Wi-Fi, må du kontrollere at du har angitt riktig passord for Wi-Fi-nettverket.
  • Hvis enheten er koblet til ruteren, men likevel får feilmeldinger, starter du den tilkoblede enheten og eventuelle hjemmenettverksenheter som modemer eller rutere på nytt.
  • Sørg for at enhetens fastvare eller operativsystem er oppdatert.