Slå på undertekster eller bildetekster i Prime Video på tilkoblede enheter

Aktiver undertekster eller bildetekster under avspilling av en støttet tittel på enheter som smart-TV-er, set-top-bokser og spillkonsoller.

Du må velge hvilket språk du ønsker å ha undertekstene eller bildetekstene på før avspilling. På tittelens oversiktsskjermbilde trykker du opp og deretter til høyre for å velge Undertekster. Hvis undertekster er tilgjengelige, indikeres dette av undertekster- ikonet.

1. Ved avspilling av en tittel som støtter undertekster eller bildetekster, velger du undertekster- ikonet fra avspillingsmenyen. Du må kanskje trykke på enter-knappen på fjernkontrollen eller tilsvarende på en spillkontroll for å få tilgang til denne menyen.
  2. Du kan også tilpasse størrelse og farge på undertekstene via menyen for Undertekstinnstillinger. Forhåndsinnstillinger kan også opprettes og velges hvis enheten din støtter dette.
    • Mange Prime Video-titler inneholder undertekster, alternative spor, lydbeskrivelser eller en kombinasjon av disse. Utvalget av støttede funksjoner avhenger av enheten du bruker.
    • Roku-enheter støtter ikke forhåndsinnstilling av undertekster – dette må redigeres i innstillinger-menyen på Roku-enheten.
    • Håndtering av teksting på Apple TV krever alternative trinn. Trykk på følgende kobling for mer informasjon https://support.apple.com/no-no/HT202772