Slå på undertekster eller bildetekster i Prime Video på tilkoblede enheter

Aktiver undertekster eller bildetekster under avspilling av en støttet tittel på enheter som smart-TV-er, set-top-bokser og spillkonsoller.

Du må velge hvilket språk du ønsker å ha undertekstene eller bildetekstene på før avspilling. På tittelens oversiktsskjermbilde trykker du opp og deretter til høyre for å velge Undertekster. Hvis undertekster er tilgjengelige, indikeres dette av ikonet.

1. Ved avspilling av en tittel som støtter undertekster eller bildetekster velger du ikonet fra avspillingsmenyen. Du må kanskje trykke på enter-knappen på fjernkontrollen eller tilsvarende på en spillkontroll for å få tilgang til denne menyen.
  2. Du kan også tilpasse størrelse og farge på undertekstene via menyen for Undertekstinnstillinger. Forhåndsinnstillinger kan også opprettes og velges hvis enheten din støtter dette.

• Mange Prime Video-titler inneholder undertekster, alternative spor, lydbeskrivelser eller en kombinasjon av disse. Utvalget av støttede funksjoner avhenger av enheten du bruker.
    • Roku-enheter støtter ikke forhåndsinnstilling av undertekster – dette må redigeres i innstillinger-menyen på Roku-enheten.
    • Håndtering av teksting på Apple TV krever alternative trinn. Trykk på følgende lenke for mer informasjon https://support.apple.com/no-no/HT202641