1. Mijn account

Prime Video-profielen maken en beheren op verbonden apparaten

Je kunt Prime Video-profielen maken en beheren via de Prime Video-app op je verbonden apparaten, zoals smart-tv's, settopboxen en gameconsoles.

Je kunt in Prime Video maximaal zes gebruikersprofielen hebben (het standaardprofiel en vijf extra profielen voor volwassenen of kinderen) op één Amazon-account.

Een Prime Video-profiel aanmaken en beheren (bewerken/verwijderen) via de Prime Video-app op ondersteunde verbonden apparaten:

• Selecteer het profielpictogram in het hoofdmenu.
  • Als je een bestaand profiel in dit menu wilt bewerken, gebruik je de afstandsbediening van je apparaat om het profiel te kiezen dat je wilt bewerken en selecteer je Bewerken eronder.
  • Selecteer Nieuwom een nieuw profiel te maken. Hiermee ga je naar het scherm om een nieuw profiel aan te maken.