Ställa in begränsningar för Prime Video på webben

Prime Video-begränsningar gör att du kan begränsa uppspelning av innehåll på Prime Video-enheter.

Följande enheter har egna inställningar för föräldrakontroller:

• Fire TV-enheter
  • Fire Tablets som kör Fire OS 5.0 eller tidigare

Så här ställer du in begränsningar:

• På en pc eller Mac går du till Konto och inställningar och väljer sedan Föräldrakontroller. .
  • Välj en åldersgräns och de enheter som du vill att den ska gälla för och klicka sedan på Spara.
    Observera: Begränsningarna gäller endast för den enhet som de har ställts in för.