1. Min konto

Opprette og administrere Prime Video-profiler via nettstedet

Du kan opprette og administrere Prime Video-profiler gjennom nettstedet.

Du kan ha opptil seks brukerprofiler (standardprofilen pluss fem ytterligere profiler for enten voksne eller barn) i Prime Video med én enkelt Amazon-konto.

Slik oppretter og administrerer (redigerer/sletter) du en Prime Video-profil på nettstedet:

• Klikk på Administrer profiler og klikk deretter på Rediger profil på neste skjermbilde. Velg profilen du vil redigere. Du kan også fjerne profiler, konfigurere en konto- eller profil-PIN-kode og konfigurere profillås fra dette skjermbildet.