1. Mijn account

Hoe cast ik Prime Video naar mijn tv?

Cast Prime Video naar je apparaat met de volgende stappen.

Casten naar Chromecast/Android-tv:

1. Zet je tv aan. Zorg ervoor dat zowel je tv als je telefoon zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.
  2. Als je wilt casten vanaf je iOS-apparaat, ga je naar Instellingen > Prime Video en schakel je 'Lokaal netwerk' in.
  3. Tik op het pictogram 'Cast'. Je vindt de knop in de rechterbenedenhoek van je mobiele apparaat.
  4. Selecteer je Chromecast-apparaat.
  5. Er verschijnt een scherm 'Klaar om te casten' op je tv wanneer je bent verbonden.

Casten naar Fire TV:

1. Zet je tv aan. Zorg ervoor dat zowel je tv als je telefoon zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.
  2. Controleer of je bent aangemeld bij Fire TV en je mobiele app met hetzelfde Amazon-account.
  3. Tik op het pictogram 'Cast'. Je vindt de knop in de rechterbenedenhoek van je mobiele apparaat. Opmerking: Je kunt alleen casten vanaf je Android-apparaat.
  4. Selecteer je Fire TV-apparaat.
  5. Er verschijnt een scherm 'Klaar om te casten' op je tv wanneer je bent verbonden.

Casten naar Echo Show 15

1. Zorg ervoor dat zowel je Echo Show 15 als je telefoon zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.
  2. Controleer of je bent aangemeld bij Echo Show 15 en je mobiele app met hetzelfde Amazon-account.
  3. Tik op het pictogram 'Cast'. Je vindt de knop in de rechterbovenhoek van de Prime Video-app op je mobiele apparaat (Android en iOS).
  4. Selecteer je Echo Show 15-apparaat.
  5. Er verschijnt een scherm met 'Klaar om te casten' op je Echo Show 15 wanneer je bent verbonden.

Casten naar andere apparaten:

• Voor elk ander apparaat moet je de nieuwste versie van de Prime Video-app hebben gestart op het apparaat waarvan je wilt casten. Volg vervolgens de stappen die worden beschreven onder Fire TV. Als je nog steeds niet kunt casten, ondersteunen we momenteel geen casten naar je apparaat.