Prime Video -virhekoodi 7235

Mitä tehdä, jos Prime Video näyttää virhekoodin 7235.

1. Varmista, että Chrome-verkkoselain on täysin ajan tasalla. Tarkista saatavilla olevat selainpäivitykset valitsemalla Asetukset > Tietoja Chromesta.
    Sinua pyydetään lataamaan ja asentamaan kaikki saatavilla olevat päivitykset.
  2. Kirjoita Chrome-selaimen osoiteriville chrome://components ja paina Enter.
    Napsauta Tarkista päivitykset -painiketta Widevine Content Decryption Module -kohdan alla ja asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset.

Jos Chrome-selaimen päivittäminen ei toimi, seuraavista vaiheista voi olla apua:

• Avaa Google Chrome -valikko (kolmen pisteen kuvake).
  • Valitse Asetukset.
  • Valitse valikosta Turvallisuus ja yksityisyys.
  • Valitse Sivustoasetukset.
  • Vieritä alaspäin ja valitse Lisäsisältöasetukset.
  • Valitse Suojatun sisällön tunnukset.
  • Varmista, että Sivustot voivat toistaa suojattua sisältöä- ja Sivustot voivat käyttää tunnisteita -kohdat on valittu, ja käynnistä sitten verkkoselain uudelleen.

Asiaan liittyvät ohjeaiheet