1. Min konto

Opprette og administrere Prime Video-profiler på tilkoblede enheter

Du kan opprette og administrere Prime Video-profiler via Prime Video-appen på de tilkoblede enhetene dine, for eksempel smart-TV-er, set-top-bokser og spillkonsoller.

Du kan ha opptil seks brukerprofiler (standardprofilen pluss fem ytterligere profiler for enten voksne eller barn) i Prime Video med én enkelt Amazon-konto.

Slik oppretter og administrerer (redigerer/sletter) du en Prime Video-profil via Prime Video-appen på støttede tilkoblede enheter:

• Velg profilikonet i toppmenyen.
  • Om du vil redigere en eksisterende profil i denne menyen, kan du bruke enhetens fjernkontroll til å velge profilen du vil redigere, og deretter velge Rediger under den.
  • Om du vil opprette en ny profil, velger du Ny. Dette tar deg til skjermen for å opprette en ny profil.