Opprett og administrer Prime Video-profiler via nettstedet

Du kan opprette og administrere Prime Video-profiler gjennom nettstedet.

Du kan ha opptil seks brukerprofiler (standardprofilen pluss fem ytterligere profiler for enten voksne eller barn) i Prime Video med én enkelt Amazon-konto.

Slik oppretter og administrerer (redigerer/sletter) du en Prime Video-profil på nettstedet:
  • På startsiden til Prime Video velger du profilnavnet ved siden av Hvem ser på?
  • Klikk på +Legg til ny for å opprette en ny profil. Du blir bedt om å gi den et navn før du lagrer den.
  • Klikk på Administrer profiler og klikk deretter på Rediger profil på neste skjermbilde. Velg profilen du ønsker å redigere, og husk å lagre endringene. Alternativet for å fjerne profiler finnes også på denne skjermen.