Problem med Prime Video, felkod 7235

Det här gör du om du ser felkod 7235 på Prime Video.

1. Kontrollera att webbläsaren Chrome för datorn är helt uppdaterad. Sök efter tillgängliga webbläsaruppdateringar genom att gå till Inställningar > Om Chrome.
    Du uppmanas att ladda ner och installera alla tillgängliga uppdateringar.
  2. I webbläsaren Chrome skriver du chrome: //components i adressfältet och trycker på returtangenten.
    Klicka på Sök efter uppdatering under Widevine Content Decryption Module och installera alla tillgängliga uppdateringar.