Prime Video -tilin PIN-koodin määrittäminen verkkoselaimessa

Prime Video -tilin PIN-koodia voidaan käyttää ohittamaan tilin osto- ja katselurajoitukset.

Prime Video -tilin haltija voi tilin PIN-koodin määrittämällä tehdä seuraavaa:

• Estää pääsyn profiiliinsa lukitsemalla sen.
  • Ohittaa minkä tahansa tiliin liitetyn profiilin osto- ja katselurajoitukset.
  • Ohittaa kaikkien profiilien PIN-koodilukituksen.
  • Rajoittaa profiilien luomista ja poistamista.

Jokainen profiili voidaan lukita PIN-koodilla. Profiilin PIN-koodia ei koskaan anneta tilinhaltijalle, mutta tilinhaltija voi ohittaa kunkin profiilin PIN-koodin tilin PIN-koodilla.

Määritä Prime Video ‑tilin PIN-koodi seuraavasti:

Siirry Omat profiilit ‑sivulle.

1. Valitse Muokkaa profiilia ja valitse sitten tilinhaltijan profiili.
  2. Napsauta profiilin muokkaussivun Tilin PIN-koodi ja lukitukset ‑kohdan vieressä olevaa Hallitse-painiketta.
  3. Anna pyydettäessä Amazon-tilisi tiedot.
  4. Napsauta Tilin PIN-koodi ja lukitukset -sivulla Prime Video -tilin PIN-koodi ‑kohdan vieressä olevaa Luo-painiketta.
  5. Anna PIN-koodi Luo tilin PIN-koodi ‑sivulla ja valitse sitten Jatka.
Huomautus: Kun olet määrittänyt Prime Videon tilin ja profiilin PIN-koodit, ne ovat käytössä kaikissa laitteissa. Katselurajoitukset koskevat vain laitetta, jota varten ne on määritetty.
Huomautus: Jos olet linkittänyt tilejä Amazon Household -ohjelman avulla, rajoitusten ohittamiseen käytetään Household-tilin ensisijaisen sisäänkirjautuneen tilin PIN-koodia.