Installera Prime Video på dina enheter

Med Prime Video-app kan du titta på Prime Video.

Prime Video-appen är tillgänglig på en rad tv-apparater, Amazon-enheter, mobila enheter, Blu-ray-spelare, spelkonsoler och strömmande mediaenheter.

1. Öppna enhetens appbutik för att hämta och installera Prime Video-appen .
  2. Öppna Prime Video-appen.
  3. Registrera din enhet – välj Logga in och börja titta och ange din Amazon-kontoinformation. Alternativt väljer du Registrera dig på Amazons webbplats, där du får en kod att ange.