Installera Prime Video på dina enheter

Du kan titta på Prime Video via appen Prime Video.

Appen Prime Video är tillgänglig på en rad olika tv-apparater, Amazon-enheter, mobila enheter, Blu-ray-spelare, spelkonsoler och enheter för streaming av media.

1. Öppna enhetens appbutik för att hämta och installera Prime Video-appen.
  2. Öppna Prime Video-appen.
  3. Registrera din enhet – välj Registrera dig på Amazonas webbplats, där du får en kod som du ska ange. På vissa enheter kan du logga in och börja titta och använda din Amazon-kontoinformation.